Στο κενό από μπαλκόνι διαμερίσματος τρίτου ορόφου κατέληξε μια 48χρονη στη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και λίγη ώρα αργότερα να αφήνει την τελευταία της πνοή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε στις 10:15 όταν η γυναίκα, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, κατέληξε στο κενό από μπαλκόνι πολυκατοικίας επί της οδού Αισχύλου με Κασσάνδρου.
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας και διασώστες του ΕΚΑΒ που μετέφεραν τη γυναίκα στο νοσοκομείο. Λίγη ώρα αργότερα, η γυναίκα κατέληξε.
Προανάκριση σχετικά με τις συνθήκες που έγινε το περιστατικό διενεργεί η ΕΛ.ΑΣ.
Όλα όσα χρειαζόμαστε μετά από ένα βαρύ γιορτινό γεύμα τα έχει ένα φυσικώς ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό – Ισορροπία, αναζωογόνηση, φρεσκάδα σε κάθε σταγόνα.
Τα τελευταία χρόνια, οι τιμές των ακινήτων κινούνται ανοδικά, ενώ τα ενοίκια εξακολουθούν να απορροφούν σημαντικό μέρος του εισοδήματος των νοικοκυριών.