Έκρηξη σε θερμοσίφωνα σε εργοστάσιο της Βιομηχανικής ΠεριοχήςΠατρών σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένα άτομο.
Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 4 το απόγευμα. Σύμφωνα με το tempo24.news, ο θερμοσίφωνας «έσκασε» στον χώρο της κουζίνας ενώ μέσα βρισκόταν ένας εργαζόμενος.
Στο σημείο επικράτησε πανικός. Επί τόπου έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής αλλά και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, κατά τις ίδιες πηγές.
Πρόκειται για έναν άνδρα 35 ετών ο οποίος με πολλά εγκαύματα μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας και λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στο Θριάσιο Νοσοκομείο Αττικής.
Διαθέτει 5 ακαδημαϊκές σχολές και 10 πανεπιστημιακά προγράμματα - Πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας στη βρετανική τριτοβάθμια εκπαίδευση, με χιλιάδες αποφοίτους από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.