Στην Αθήνα, για την πλατεία Συντάγματος, επελέγη ένα δέντρο 19 μέτρων από τη Βιτύνα Αρκαδίας το οποίο θα στολιστεί στις 27 Νοεμβρίου.
Μετά το πέρας της εορταστικής περιόδου, το δέντρο θα γίνει δωρεά στο τμήμα Ξυλογλυπτικής της Σχολής Καλών Τεχνών
Στη Θεσσαλονίκη το δέντρο έφτασε στην πλατεία Αριστοτέλους από το Παλαιοχώρι Χαλκιδικής. Είναι ένα μέτρο κοντύτερο από αυτό της Αθήνας (18 μέτρα) αλλά με 8 μέτρα διάμετρο.
Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, μάλιστα, χρειάστηκε να επιλεγεί άλλος δρόμος για να φτάσει συνοδεία 4 περιπολικών από τη Χαλκιδική στη Θεσσαλονίκη.
Το βινυλικό δάπεδο της σειράς Style Click 55 από την Piccadilly συνδυάζει την πολυτέλεια της εμφάνισης και της υφής του ξύλου με την αντοχή και την ευκολία συντήρησης - Αποκλειστικά στα καταστήματα Λακιώτης