Οι δράστες, προσποιούμενοι συγγενικό της πρόσωπο ή εκπροσώπους αρχών, την έπεισαν να συγκεντρώσει το χρηματικό ποσό των 5.000 ευρώ, δέκα λιρών και κοσμημάτων άγνωστης αξίας και να τα τοποθετήσει σε κάδο απορριμμάτων στη συμβολή των οδών Αγίου Ιωάννου και Καλομοίρη, κοντά στο σπίτι της.
Η γυναίκα, χωρίς να αντιληφθεί την απάτη, υπάκουσε στις οδηγίες των δραστών, οι οποίοι στη συνέχεια πέρασαν από το σημείο και αφαίρεσαν τοποθετημένα αντικείμενα.
Το περιστατικό συνέβη στην οδό Αγίου Ιωάννου 3, και τη διερεύνηση της υπόθεσης έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Χαλανδρίου. Οι αρχές εξετάζουν αν το περιστατικό συνδέεται με οργανωμένα κυκλώματα τηλεφωνικών απατών που δρουν σε διάφορες περιοχές της Αττικής.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.