Στη σύλληψη ενός 53χρονου προχώρησαν χθες αστυνομικοί του Τμήματος Κισσάμου στον Δήμο Πλατανιά Χανίων. Ο άνδρας κατηγορείται για αντιποίηση αρχής και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.
Η υπόθεση ήρθε στο φως ύστερα από καταγγελίες για κλοπές σε ιερούς ναούς της περιοχής, αλλά και για αντιποίηση ιδιότητας ιερέα και αστυνομικού. Στο πλαίσιο της έρευνας οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση, κατά την οποία εντοπίστηκε ο 53χρονος, ενώ ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του.
Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.