Στη σύλληψη ενός 45χρονου άνδρα ο οποίος παρενόχλησε σεξουαλικά δύο ανήλικα κορίτσια σε εμπορικό κέντρο, προχώρησαν οι αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη.
Το περιστατικό σημειώθηκε χθες, Κυριακή, περίπου στις 20:00 το βράδυ, σε εμπορικό κέντρο στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με την καταγγελία, ο άνδρας πλησίασε τις δύο ανήλικες, 15 και 16 χρονών και ξεκίνησε να θωπεύει τα γεννητικά του όργανα, πάνω από τα ρούχα του.
Οι ανήλικες κάλεσαν στο κέντρο της Άμεσης Δράσης για να καταγγείλουν το περιστατικό και λίγη ώρα αργότερα ο 45χρονος εντοπίστηκε από από τους αστυνομικούς εντός του εμπορικού κέντρου και συνελήφθη. Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.
Ο Γενικός διευθυντής της DigiCar, Δημήτρης Δαλιάνης, μας εξηγεί πώς η εταιρεία επιταχύνει τη μετάβαση επιχειρήσεων και ιδιωτών στην ηλεκτροκίνηση, με ευέλικτες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες leasing ηλεκτρικών οχημάτων
Αυτά τα Χριστούγεννα τα Max Stores σε καλούν να ανακαλύψεις όμορφα δώρα, μοναδικά στολίδια, προσεγμένα διακοσμητικά, άπειρες ιδέες και εκατοντάδες παιχνίδια για όλα τα αγαπημένα σου πρόσωπα.
Μέσα από κάθε δράση της, η ΔΩΔΩΝΗ ενισχύει τις τοπικές κοινωνίες και υιοθετεί πρακτικές που σέβονται τον άνθρωπο και το περιβάλλον - Τι δείχνουν τα στοιχεία της Έκθεσης Βιώσιμης Ανάπτυξης 2024 για τις επιδόσεις της.