Πλήθος κόσμου από κάθε γωνιά της Ελλάδας καταφτάνει από το πρωί της Παρασκευής στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου Θεολόγου Σουρωτής για τη γιορτή του Αγίου Παϊσίου, ο τάφος του οποίου βρίσκεται στο συγκεκριμένοι σημείο.
Σύμφωνα με το EkklisiaOnline, το μοναστήρι έχει ανοίξει από τις 10 το πρωί, ενώ αργότερα, στις 8 το βράδυ θα τελεστεί αγρυπνία. Η μεταφορά των προσκυνητών στο μοναστήρι γίνεται με λεωφορείο.
Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Σημειώνεται πως αύριο, Σάββατο 12 Ιουλίου, συμπληρώνονται 31 χρόνια από την εις Κύριον εκδημία του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου.
Ο Άγιος Παΐσιος ο Αγιορείτης γεννήθηκε στις 25 Ιουλίου 1924 στα Φάρασα της Καππαδοκίας και πέθανε στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου, στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης και έγινε ευρέως γνωστός για τον μοναστικό του βίο και το έργο του. Η κατάταξή του ως Αγίου της Ορθόδοξης Εκκλησίας πραγματοποιήθηκε από το Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως στις 13 Ιανουαρίου 2015 και η μνήμη του γιορτάζεται στις 12 Ιουλίου, ημερομηνία κοιμήσεώς του.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γης, οι δενδροφυτεύσεις σε Χίο και Βόρεια Εύβοια, που υλοποιούνται σε συνεργασία με τον περιβαλλοντικό οργανισμό we4all, αναδεικνύουν μια στρατηγική με συνέπεια και μετρήσιμα αποτελέσματα.
Καθώς τα εργαλεία πολλαπλασιάζονται και η τεχνολογία διεισδύει σε κάθε επιχειρησιακή λειτουργία, η ανάγκη για ξεκάθαρη κατεύθυνση γίνεται πιο επιτακτική από ποτέ. Το ερώτημα όμως παραμένει ουσιαστικό: Ποιος μπορεί να συνδέσει το business με την Τεχνολογία στο επίπεδο των αποφάσεων;