Πλήθος κόσμου από κάθε γωνιά της Ελλάδας καταφτάνει από το πρωί της Παρασκευής στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου Θεολόγου Σουρωτής για τη γιορτή του Αγίου Παϊσίου, ο τάφος του οποίου βρίσκεται στο συγκεκριμένοι σημείο.
Σύμφωνα με το EkklisiaOnline, το μοναστήρι έχει ανοίξει από τις 10 το πρωί, ενώ αργότερα, στις 8 το βράδυ θα τελεστεί αγρυπνία. Η μεταφορά των προσκυνητών στο μοναστήρι γίνεται με λεωφορείο.
Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Σημειώνεται πως αύριο, Σάββατο 12 Ιουλίου, συμπληρώνονται 31 χρόνια από την εις Κύριον εκδημία του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου.
Ο Άγιος Παΐσιος ο Αγιορείτης γεννήθηκε στις 25 Ιουλίου 1924 στα Φάρασα της Καππαδοκίας και πέθανε στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου, στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης και έγινε ευρέως γνωστός για τον μοναστικό του βίο και το έργο του. Η κατάταξή του ως Αγίου της Ορθόδοξης Εκκλησίας πραγματοποιήθηκε από το Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως στις 13 Ιανουαρίου 2015 και η μνήμη του γιορτάζεται στις 12 Ιουλίου, ημερομηνία κοιμήσεώς του.
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.
Η LA VIE EN ROSE προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα φροντίδας για σφριγηλή και λαμπερή επιδερμίδα – Το spring reset που χρειάζεται τώρα η επιδερμίδα σου.