Ασυλο στην Ελλάδα είχε πάρει ο 48χρονος Τούρκος που πυροβόλησε τα στελέχη της ΕΥΠ

Ασυλο στην Ελλάδα είχε πάρει ο 48χρονος Τούρκος που πυροβόλησε τα στελέχη της ΕΥΠ

Ο άνδρας είχε συλληφθεί δύο φορές για παράνομη είσοδο στη χώρα- Το 2023 κρίθηκε δικαιούχος διεθνούς προστασίας με ισχύ έως το 2028

Ασυλο στην Ελλάδα είχε πάρει ο 48χρονος Τούρκος που πυροβόλησε τα στελέχη της ΕΥΠ
Νόμιμη παραμονή στην Ελλάδα είχε εξασφαλίσει ο 48χρονος Τούρκος που συνελήφθη τα ξημερώματα στην Κάτω Βρυσίνη Ροδόπης με την κατηγορία ότι πυροβόλησε εναντίον κλιμακίου της ΕΥΠ στη Θέρμη, την περασμένη Τρίτη.  Ο συγκεκριμένος άνδρας είχε πάρει άσυλο στην Ελλάδα το 2023, καθώς είχε κριθεί δικαιούχος διεθνούς προστασίας. Προηγουμένως, το 2009 και το 2018 είχε συλληφθεί για παράνομη είσοδο στην Ελλάδα.

Οπως έχει ήδη διαπιστωθεί πάντως, ο 48χρονος καταζητείται σε εθνικό επίπεδο στην Τουρκία για εμπόριο ναρκωτικάν, εμπορία ανθρώπων, παράβαση του νόμου περί όπλων και απόδραση.

Πλέον, αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα στη Θεσσαλονίκη, ενώ οι δύο συνεργοί του αναζητούνται.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε Επίσης