Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 30χρονος άνδρας σήμερα το μεσημέρι στην παραλία Κάθισμα της Λευκάδας, ο οποίος πνίγηκε όταν παρασύρθηκε από τα τεράστια κύματα καθώς κολυμπούσε εν μέσω κακοκαιρίας στην περιοχή.
Σύμφωνα με τους φίλους του, οι οποίοι ήταν παρόντες στο τραγικό συμβάν, έντρομοι είδαν τον 30χρονο να τον ξεβράζουν τα κύματα της θάλασσας χωρίς τις αισθήσεις του.
Λιμενικό και ΕΚΑΒ με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής, κατάφεραν να μεταφέρουν τον άνδρα στο ασθενοφόρο και από εκεί στο νοσοκομείο Λευκάδας.
Τραγική ειρωνεία ο άτυχος άνδρας με καταγωγή από τα Τρίκαλα είχε πάει για διακοπές με τους φίλους του στη Λευκάδα για να γιορτάσει μαζί τους, το bachelor πάρτι που ετοίμαζαν όλοι μαζί από καιρό, διότι την επόμενη εβδομάδα επρόκειτο να παντρευτεί.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.