Στην οδό Χάληδων, στην παλιά πόλη των Χανίων, μια πήλινη γλάστρα που ήταν σε μπαλκόνι, παρασύρθηκε από τον αέρα και έπεσε πάνω σε μια διερχόμενη τουρίστρια, σύμφωνα με το flashnews.gr.
Αμέσως έσπευσαν να βοηθήσουν παρακείμενοι καταστηματάρχες ενώ εκλήθησαν και διασώστες του ΕΚΑΒ να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες στην άτυχη γυναίκα.
Σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή της ενώ διακομίστηκε στο νοσοκομείο για τις αναγκαίες ιατρικές εξετάσεις.
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς