Ο Ερμής Ζωνιανών διαψεύδει ότι οπαδός έβγαλε όπλο πριν το ματς με την Δόξα Βύρωνα
«Η μικροένταση που σημειώθηκε πριν την έναρξη του αγώνα ήταν στιγμιαία και σε καμία περίπτωση δεν υπήρξε οποιοδήποτε περιστατικό που να δικαιολογεί τις ακραίες φήμες που διακινήθηκαν»
Ο Ερμής Ζωνιανών με ανακοίνωσή του, που δημοσιεύθηκε στο neakriti.gr, διαψεύδει κατηγορηματικά ότι οπαδός έβγαλε όπλο πριν το ματς με την Δόξα Βύρωνα.
Η ανακοίνωση του Ερμή Ζωνιανών
«Μετά τις φήμες που κυκλοφόρησαν σχετικά με την καθυστέρηση της έναρξης του αγώνα με τη Δόξα Βύρωνα, οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε τα εξής:
Ο Ερμής Ζωνιανών είναι μια ομάδα που τιμά το ποδόσφαιρο και σέβεται απόλυτα όλους τους αντιπάλους της.
Έτσι και στον συγκεκριμένο αγώνα, δείξαμε τη φιλοξενία στη Δόξα Βύρωνα, όπως κάνουμε πάντα με κάθε ομάδα που επισκέπτεται το χωριό μας. Η μικροένταση που σημειώθηκε πριν την έναρξη του αγώνα ήταν στιγμιαία και σε καμία περίπτωση δεν υπήρξε οποιοδήποτε περιστατικό που να δικαιολογεί τις ακραίες φήμες που διακινήθηκαν. Δηλώνουμε κατηγορηματικά πως δεν συνέβη ποτέ κάτι που να σχετίζεται με χρήση ή παρουσία όπλων, όπως αναληθώς διαδόθηκε.
Ο Νίκος Σταθόπουλος, Πρόεδρος της BC Partners, βασικού μετόχου του Ομίλου Alphabet Education στον οποίον ανήκουν το Keele University Greece, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο και η ΑΚΜΗ, μίλησε στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, τονίζοντας ότι επιθυμούν να προσφέρουν σε κάθε φοιτητή βιώσιμες, μεταβιβάσιμες δεξιότητες για να εξελιχθεί σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς.
Η ιστορική πόλη των Δελφών βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο ενός διαλόγου που ξεπερνά τα όρια μιας διοργάνωσης και αγγίζει τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας, συγκεντρώνοντας κορυφαίες προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και ακαδημαϊκό χώρο.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.