Συναγερμός έχει σημάνει τις τελευταίες μέρες στους Αγίους Αναργύρους και σε γειτονικές περιοχές της Δυτικής Αττικής, από τις ληστείες που έχει διαπράξει άγνωστος σε τουλάχιστον τέσσερα καταστήματα τον τελευταίο μήνα.
Κατά πληροφορίες, ο ληστής χρησιμοποιεί την ίδια μεθοδολογία, εντοπίζει δηλαδή καταστήματα που εργάζονται γυναίκες και αφού μπουκάρει σε αυτά, τις απειλεί με χρήση μαχαιριού και αφού αποσπάσει χρήματα από τα ταμεία, εξαφανίζεται στα γύρω στενά.
Στα βίντεο που ακολουθούν, από κάμερες ασφαλείας, διακρίνεται ο δράστης να εισέρχεται σε ένα κατάστημα ρούχων και σε ένα φαρμακείο, να ακινητοποιεί τις υπαλλήλους και να μαζεύει τις εισπράξεις.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.