Απαγορευτικό απόπλου για τα νησιά των Κυκλάδων λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών
Για τα νησιά των Κυκλάδων
Απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά και της Ραφήνας για τα νησιά των Κυκλάδων, ανακοινώθηκε ενόψει του επερχόμενου κύματος κακοκαιρίας που θα πλήξει τη χώρα τις επόμενες ώρες. Σύμφωνα με τα μετεωρολογικά δελτία, στην περιοχή του Αιγαίου θα πνέουν θυελλώδεις άνεμοι που κατά τόπους θα φτάνουν και τα 9 μποφόρ, προκαλώντας ακυρώσεις και τροποποιήσεις στα δρομολόγια των πλοίων για σήμερα Τρίτη 18/03 και αύριο Τετάρτη 19/03.
Οι επιβάτες που είχαν προγραμματίσει να ταξιδέψουν καλούνται να ενημερωθούν έγκαιρα για τις αλλαγές, είτε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας των εταιριών είτε επικοινωνώντας με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και ταξιδιωτικά πρακτορεία.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.