Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του πρώην Αρχιεπισκόπου ΚρήτηςΕιρηναίου, καθώς οι δύο αδερφές του έφυγαν από τη ζωή μέσα σε δύο μέρες.
Η Ελένη, μία από τις αδελφές του, απεβίωσε τη Δευτέρα στην Κάντζα Αττικής, όπου ζούσε, ενώ η Βικτωρία, η δεύτερη αδελφή, άφησε την τελευταία της πνοή την Τρίτη στα Χανιά, σύμφωνα με το neakriti.gr.
Η εξόδιος ακολουθία της Ελένης τελέστηκε σήμερα Τετάρτη στην Κάντζα, ενώ η κηδεία της Βικτωρίας θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη στα Χανιά, από τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης Ευγένιο.
Ο πρώην Αρχιεπίσκοπος Ειρηναίος, καταγόταν από πολύτεκνη οικογένεια, καθώς είχε πέντε αδέλφια, τρία αγόρια και τρία κορίτσια. Πλέον, από την οικογένεια απομένει στη ζωή ένας αδελφός, ο οποίος κατοικεί στα Χανιά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος είναι ο απόλυτος one-stop προορισμός των πασχαλινών αγορών, με γευστικές και οικονομικές επιλογές για κάθε νοικοκυριό. Από το αρνί και το κατσίκι μέχρι τα τσουρέκια, τα σοκολατένια αυγά και τα κρασιά προσφέρονται επιλογές τόσο online όσο και στα supermarket ΑΒ Βασιλόπουλος για ένα ολοκληρωμένο πασχαλινό τραπέζι με ποιότητα, ποικιλία και προσφορές.
Τον απόλυτο θρίαμβο αποτέλεσαν για την bwin τα Sports Marketing Awards 2026, καθώς κατέκτησε 11 βραβεία, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική της παρουσία στον ελληνικό αθλητισμό και την επιτυχημένη υλοποίηση καινοτόμων δράσεων χορηγίας.