Συνεχίζονται οι σεισμικές δονήσεις στη Σαντορίνη. Αν και η έντασή τους έχει μειωθεί, σεισμός 4,1 Ρίχτερ σημειώθηκε στα ανοιχτά του νησιού.
Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, ο σεισμός έγινε στις 22:18 και το επίκεντρο εντοπίζεται στα 16 χιλιόμετρα νότια – νοτιοδυτικά της Αρκεσίνης Αμοργού. Το εστιακό βάθος της δόνησης ήταν 7,8 χιλιόμετρα.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Διεπιστημονικής Επιτροπής Διαχείρισης Κινδύνων και Κρίσεων του ΕΚΠΑ, από τις 26 Ιανουαρίου έως τις 12 Φεβρουαρίου έχουν καταγραφεί πάνω από 17.500 σεισμοί στην περιοχή.
Ειδήσεις σήμερα:
Η πραγματική ανανέωση ξεκινά εκεί όπου σώμα και μυαλό κάνουν reset, φορτίζουν μπαταρίες και ξαναβρίσκουν τον ρυθμό τους. Και κάπως έτσι, οι χειμερινές εκπτώσεις της Dunlopillo αποκτούν ξαφνικά νόημα, πολύ πιο ουσιαστικό από μια απλή αγορά.