Σύμφωνα με την ΕΡΤ, σε Γυμνάσιο της Ιαλυσσού στη Ρόδο, 13χρονος μαθητής γιος υπαξιωματικού του στρατού δέχτηκε επίθεση στο προαύλιο από επτά μαθητές ηλικίας 13 και 14 ετών με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι και το σώμα.
Ο μαθητής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και έλαβε τις πρώτες βοήθειες. Για την επίθεση συνελήφθησαν επτά ανήλικοι και οι γονείς του, οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή εισαγγελέα.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d7s8n01yqiax)
Ξυλοδαρμός και στη Λέρο
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τέσσερις 15χρονοι ξυλοκόπησαν 14χρονο συμμαθητή τους στο προαύλιο σχολείου στη Λέρο. Ο μαθητής τραυματίστηκε στο στήθος, στην πλάτη και τον λαιμό ενώ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.
Για το περιστατικό ενημερώθηκε η αστυνομία και μετά από έρευνες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν τρεις από τους τέσσερις ανηλίκους που κατηγορούνται για εμπλοκή στο περιστατικό και αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή εισαγγελέα.
Η συμβολή του Συστήματος της ΕΝΔΙΑΛΕ είναι χειροπιαστή και μετρήσιμη. Η Ελλάδα βρίσκεται στην πρώτη θέση μεταξύ όλων των ευρωπαϊκών χωρών στην αναγέννηση των απόβλητων λιπαντικών. Στη χώρα μας έχουμε καταφέρει ό,τι συλλέγεται να αναγεννάται.
Εδώ και 30 χρόνια, η εταιρεία αποτελεί σταθερό πυλώνα σύνδεσης κορυφαίων brands με την αγορά, διασφαλίζοντας σε πελάτες και συνεργάτες πρόσβαση σε λύσεις αιχμής και προϊόντα υψηλής ποιότητας.