Σύμφωνα με την ΕΡΤ, σε Γυμνάσιο της Ιαλυσσού στη Ρόδο, 13χρονος μαθητής γιος υπαξιωματικού του στρατού δέχτηκε επίθεση στο προαύλιο από επτά μαθητές ηλικίας 13 και 14 ετών με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι και το σώμα.
Ο μαθητής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και έλαβε τις πρώτες βοήθειες. Για την επίθεση συνελήφθησαν επτά ανήλικοι και οι γονείς του, οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή εισαγγελέα.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d7s8n01yqiax)
Ξυλοδαρμός και στη Λέρο
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τέσσερις 15χρονοι ξυλοκόπησαν 14χρονο συμμαθητή τους στο προαύλιο σχολείου στη Λέρο. Ο μαθητής τραυματίστηκε στο στήθος, στην πλάτη και τον λαιμό ενώ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.
Για το περιστατικό ενημερώθηκε η αστυνομία και μετά από έρευνες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν τρεις από τους τέσσερις ανηλίκους που κατηγορούνται για εμπλοκή στο περιστατικό και αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή εισαγγελέα.
Η ψηφιοποίηση είναι κρίσιμη για τις επιχειρήσεις, με την EPSILON NET να προσφέρει cloud λύσεις που εξασφαλίζουν συμμόρφωση με τη νομοθεσία και ενίσχυση της αποδοτικότητας μέσω ηλεκτρονικής τιμολόγησης και ERP