Φωτιά σε διαμέρισμα ηλικιωμένης στο Ηράκλειο -Στο νοσοκομείο με ελαφρά εγκαύματα
Εκτός από τα ελαφρά εγκαύματα, η ηλικιωμένη είχε δυσκολία στην αναπνοή, λόγω του καπνού που είχε εισπνεύσει
Μια ηλικιωμένη γυναίκα μεταφέρθηκε με ελαφρά εγκαύματα στο Νοσοκομείο, μετά από φωτιά που εκδηλώθηκε στο διαμέρισμά της. Το περιστατικό σημειώθηκε μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 7-2-2025 , σε διαμέρισμα του τρίτου ορόφου στην περιοχή Θέρισος του Ηρακλείου.
Άμεσα στο σημείο έφτασαν οκτώ πυροσβέστες με δύο οχήματα, που κατάφεραν να σβήσουν τις φλόγες, ενώ κλήθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παραλάβει τη γυναίκα, η οποία είχε καταφέρει να βγει μόνη της από το διαμέρισμα. Εκτός από τα ελαφρά εγκαύματα, η ηλικιωμένη είχε δυσκολία στην αναπνοή, λόγω του καπνού που είχε εισπνεύσει.
Οι φλόγες προκάλεσαν σοβαρές ζημιές στο διαμέρισμα της γυναίκας. Πάντως, στην πυκνοκατοικημένη περιοχή επικράτησε αναστάτωση, με την άμεση επέμβαση των πυροσβεστών να αποκλείει τον κίνδυνο επέκτασης της πυρκαγιάς, σε άλλα διαμερίσματα.
Πώς να επωφεληθούμε από τα Νοσοκομειακά Προγράμματα Μακράς Διάρκειας της Groupama Ασφαλιστικής, που προσφέρουν ασφαλιστική κάλυψη και πρόσβαση σε πληθώρα νοσοκομείων και κλινικών.
To Agrikies Country Retreat στη Μαραθόπολη Μεσσηνίας απέσπασε Χρυσή Διάκριση στο πλαίσιο του προγράμματος Zero Waste Horeca που υποστηρίζεται από το The Coca-Cola Foundation. Μια διάκριση στην οποία η ιδιοκτήτρια, Μαρίνα Τεριζάκη, αφοσιώθηκε με όλες τις δυνάμεις της.