Ταυτοποιήθηκε αλλοδαπός, που εμπλέκεται σε υπόθεση τηλεφωνικής απάτης, με θύμα ηλικιωμένη στην περιοχή της Άρτας, από την οποία άρπαξαν 35.000 ευρώ.
Ειδικότερα, άγνωστος συνεργός του αλλοδαπού τηλεφώνησε σε 87χρονη παριστάνοντας γιατρό του νοσοκομείου, από την οποία ζήτησε την καταβολή χρημάτων, προκειμένου να υποβληθεί η κόρη της σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση, ύστερα από δήθεν ατύχημα που είχε υποστεί.
Μάλιστα, προκειμένου να ασκηθεί περαιτέρω συναισθηματική πίεση στην ηλικιωμένη για να παραδώσει τα χρήματα, άλλη συνεργός τους, προσποιήθηκε την κόρη της, ζητώντας της βοήθεια.
Αφού η ηλικιωμένη πείστηκε, πέταξε από το μπαλκόνι του σπιτιού της, όπως της είχε υποδειχθεί, σακούλα με το χρηματικό ποσό των 35.000 ευρώ, το οποίο παρέλαβε ο κατηγορούμενος.
Η έρευνα του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Άρτας για την ανακάλυψη της ταυτότητας των συνεργών του συνεχίζεται, ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών.
Το ταξίδι που θα σου δώσει την ευκαιρία να γνωρίσεις μια χώρα τη στιγμή που αλλάζει, και να ανακαλύψεις έναν προορισμό που μόλις αρχίζει να αποκαλύπτει τους θησαυρούς του.
Πάντοτε στην πρωτοπορία, τα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη αναζητούν τρόπους που προάγουν την ουσιαστική μάθηση και τη βαθιά κατανόηση. Και για να το πετύχουν αξιοποιούν τα τελευταία χρόνια την ψηφιακή τεχνολογία και το λάθος ως εργαλείο μάθησης.