Γιάννης Μυτιληναίος: Προτείνεται για αριστίνδην μέλος στη νέα Ολομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής
Η πρόταση είναι κοινή από τον Πρόεδρο της ΕΟΕ Ισίδωρο Κούβελο και τον πρώην Πρόεδρο και μέλος της ΔΟΕ στην Ελλάδα Σπύρο Καπράλο
Ο επιχειρηματίας και άνθρωπος του αθλητισμού Γιάννης Μυτιληναίος προτείνεται για αριστίνδην μέλος στη νέα Ολομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής για την τετραετία 2025-2029.
Η πρόταση είναι κοινή από τον Πρόεδρο της ΕΟΕ Ισίδωρο Κούβελο και τον πρώην Πρόεδρο και μέλος της ΔΟΕ στην Ελλάδα Σπύρο Καπράλο, σηματοδοτώντας τη νέα μέρα ενότητας και κοινής πορείας στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.
Ο κ. Κούβελος δήλωσε για την επιλογή του κ. Μυτιληναίου: «Ο Γιάννης Μυτιληναίος είναι ένας καταξιωμένος επιχειρηματίας με διαχρονική προσφορά στον αθλητισμό παρέχοντας πολύτιμη υποστήριξη σε αθλητές για την προετοιμασία τους σε Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς αγώνες και άλλες σημαντικές διεθνείς συμμετοχές αθλητών μας. Σημαντική είναι και η διαχρονική βοήθεια του κυρίου Μυτιληναίου στην υποστήριξη Ομοσπονδιών και ομάδων διαφόρων αθλημάτων αλλά και η διοργάνωση αγώνων με διεθνή προβολή όπως το διεθνές ετήσιο τουρνουά τένις U12 IMG FUTURE STARS που διοργανώνει το TATOΪ Club από το έτος 2022. Η συστράτευση του στη νέα εποχή της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής σημαίνει πολλά για το Ολυμπιακό και αθλητικό κίνημα της χώρας. Παράλληλα αποτελεί και την επιλογή μας να πορευτούμε ενωτικά στην ΕΟΕ, και με την συμμετοχή προσωπικοτήτων με δυνατότητες να συμβάλλουν ουσιαστικά στο έργο μας.»
Ο κ. Γιάννης Μυτιληναίος ήταν ο ίδιος αθλητής της ιππασίας ενώ η σύζυγος του Χάνα Μυτιληναίου συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Αθήνα 2004» στο άθλημα της ιππασίας και η κόρη του Ιόλη Μυτιληναίου εκπροσώπησε επάξια την Ελλάδα στο αγώνισμα της ιππασίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024». Ειδήσεις σήμερα:
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.