Εφημερίες: Πραγματικό χάος σε 3 νοσοκομεία – Οι πρωτοβουλίες του υπουργείου Υγείας
Τα στοιχεία δείχνουν ότι για τρία μεγάλα νοσοκομεία της Αθήνας, οι προσελεύσεις στην πρωινή εφημερία αυξήθηκαν τους τελευταίους δύο μήνες ακόμη και πάνω από 80%
Μία πολύ δύσκολη κατάσταση διαμορφώνεται σε κάθε εφημερία δημόσιου νοσοκομείου της Αττικής, με τη βελτίωση των χρόνων αναμονής αλλά και των συνθηκών υπό τις οποίες εργάζονται γιατροί, νοσηλευτές και λοιπό προσωπικό να απαιτούν πολυεπίπεδη διαχείριση. Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας παρουσίασε χθες τον σχεδιασμό για να μειωθεί η πολύωρη αναμονή κατά τη διάρκεια των εφημεριών στην Αττική. Από τα στοιχεία, όμως, φαίνεται ότι το προσδοκώμενο αποτέλεσμα (αναμονή περί τις 5 ώρες σε σχέση με τις 9 σήμερα) δεν είναι εύκολο να επιτευχθεί και χρειάζεται επιμονή.
Απόδειξη, η αποτίμηση της αποτελεσματικότητας του πρώτου στη σειρά μέτρου, το οποίο τέθηκε σε εφαρμογή την 1η Νοεμβρίου. Πρόκειται για την αναδιαμόρφωση των ομάδων νοσοκομείων που εφημερεύουν μαζί αλλά και την αύξηση των πρωινών εφημεριών των νοσηλευτικών ιδρυμάτων όταν δεν έχουν γενική εφημερία. Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής Συνέντευξης Τύπου, οι προσελεύσεις τόσο στις γενικές εφημερίες όσο και στις πρωινές έχουν μεταβληθεί, σε άλλα νοσοκομεία περισσότερο, σε άλλα λιγότερο. Σε αρκετά παρουσιάζεται μια μικρή ή και σημαντική μείωση της προσέλευσης. Φαίνεται, όμως, ότι σε τρία μεγάλα νοσηλευτικά ιδρύματα της Αθήνας η προσέλευση στην πρωινή εφημερία έχει αυξηθεί αρκετά.
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή