Το τελευταίο αντίο, στον σημαντικό θεατράνθρωπο, Κώστα Γεωργουσόπουλο, είπαν το μεσημέρι της Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου συγγενείς, φίλοι του και άνθρωποι από τον χώρο του θεάτρου.
Η κηδεία έγινε στο κοιμητήριο Παπάγου. Από τους πρώτους που κατέφθασαν ήταν ο Σταμάτης Φασουλής και η Λυδία Κονιόρδου.
Το «παρών» στο τελευταίο αντίο έδωσαν και ο διακεκριμένος γλωσσολόγος και καθηγητής Γιώργος Μπαμπινιώτης, ο ηθοποιός και βουλευτής Σπύρος Μπιμπίλας και οι ηθοποιοί Nικήτας Τσακίρογλου, Γρηγόρης Βαλτινός, Γιώργος Κιμούλης, Χάρης Ρώμας και Μάρκος Σεφερλής.
«Ήταν ο πρώτος άνθρωπος που μου μίλησε για το θέατρο, ήταν πνευματικός μου πατέρας, δεν θα μιλήσω εγώ για το έργο του, είναι γνωστό. Ήταν πάνω από όλα δάσκαλος», είπε η ηθοποιός Αλίνα Κωτσοβούλου.
«Ήταν ένας εξαιρετικός συγγραφέας και ποιητής με τεράστιο έργο. Ήταν ο πιο σπουδαίος μεταφραστής αρχαιοελληνικού δράματος», δήλωσε ο Γιάννης Ζουγανέλης.
Όλοι οι παρευρισκόμενοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα την ώρα που το φέρετρο βγήκε από την εκκλησία και μεταφέρθηκε μέσα στο αυτοκίνητο.
Η κόρη του Κώστα Γεωργουσόπουλου
Ο Σταμάτης Φασουλής
Γιώργος Μπαμπινιώτης
Λυδία Κονιόρδου
Σπύρος Μπιμπίλας
Χάρης Ρώμας και Μαίρη Ραζή
Μάρκος Σεφερλής
Nικήτας Τσακίρογλου και Γρηγόρης Βαλτινός
Αλίνα Κωτσοβούλου και Γιάννης Ζουγανέλης
Όλγα Δαμάνη
Αλίνα Κωτσοβούλου
Ο Γιώργος Κιμούλης με την κόρη του Μαριάννα
Χρήστος Χωμενίδης
Γωγώ Μπρέμπου
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης
Βίκυ Σταυροπούλου
Νίκη Παλληκαράκη
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.