Τραγωδία με θύμα μια 45χρονη γυναίκα έγινε το πρωί της Πέμπτης στην Εθνική Οδό Πύργου – Κυπαρισσίας, στο ύψος της γέφυρας του Αλφειού.
Όπως αναφέρει το patrisnews.com, το τροχαίο δυστύχημα έγινε όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε η γυναίκα συγκρούστηκε, κάτω από άγνωστες συνθήκες, με βυτιοφόρο όχημα, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.
Οι έρευνες των αρχών για τα αίτια του δυστυχήματος βρίσκονται σε εξέλιξη.
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.