Καλάβρυτα: Βρετανός φωτογράφος ο άνδρας που πέθανε σε αμπελώνα
Ο άνδρας εντοπίστηκε και παραδόθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο ΕΚΑΒ, ενώ μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Καλαβρύτων όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του
Τραγική κατάληξη είχε η παρουσία των Βρετανών στα ορεινά της Αχαΐας, όπου άνδρας κατέρρευσε ξαφνικά σήμερα το πρωί και μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο Νοσοκομείο Καλαβρύτων.
Συγκεκριμένα, ο άνδρας εντοπίσθηκε και παραδοθηκε στο ΕΚΑΒ χωρίς τις αιθήσεις του σε αμπελώνα στη θέση «Πόρτες» περίπου 400 μέτρα από τον δρόμο Διακοπτό – Καλάβρυτα.
Οι φίλοι του επικοινώνησαν με την γραμμή έκτακτης ανάγκης «112» καλώντας βοήθεια. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ενώ ζητήθηκε και η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαβρύτων.
Σύμφωνα με το kalavrytanews ομάδα Άγγλων πεζοπόρων, φωτογράφων που πήγαν να απαθανατίσουν διελεύσεις μαχητικών αεροσκαφών, κάλεσε το 112 καλώντα σε βοήθεια για τον 67χρονο.
Ο 67χρονος με τη συνδρομή των πυροσβεστών μεταφέρθηκε σε σημείο όπου βρισκόταν το ασθενοφόρο και από εκεί στο Νοσοκομείο Καλαβρύτων όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του, αναφέρει το kalavrytanews. Τα ακριβή αίτια θανάτου θα τα δείξει η ιατροδικαστική έρευνα που θα ακολουθήσει, με τις πρώτε ενδείξεις να δείχνουν παθολογικά αίτια.
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή