Νέο σοβαρό επεισόδιο επίθεσης γονέα σε εκπαιδευτικό σημειώθηκε χθες Τρίτη, αυτή τη φορά σε σχολείο του Αγρινίου.
Ειδικότερα το μεσημέρι, σε γυμνάσιο του Αγρινίου, ένας πατέρας μαθητής φέρεται να προκάλεσε επεισόδιο στο γραφείο της διευθύντριας.
Ο γονέας κατηγορείται για πρόκληση σωματικής βλάβης, απειλή, εξύβριση, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και διατάραξη λειτουργίας υπηρεσίας, με την δικογραφία να έχει σχηματιστεί από το Αστυνομικό Τμήμα Αγρινίου.
Ο 50χρονος άνδρας εκσφενδόνησε ένα μπουκάλι με νερό στο κεφάλι της διευθύντριας προκαλώντας της ελαφρύ τραυματισμό, ενώ παράλληλα προκλήθηκαν φορθές στο πληκτρολόγιο του ηλεκτρονικού υπολογιστή.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για το περιστατικό:
«Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγρινίου, σχηματίσθηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών, απειλή, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και διατάραξη της λειτουργίας εκπαιδευτικού ιδρύματος σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα, διότι χθες 24-9-2024 το μεσημέρι, εισήλθε στο γραφείο εκπαιδευτικού σε σχολικό συγκρότημα και αφού απείλησε την εκπαιδευτικό, στη συνέχεια της εκσφενδόνισε ένα μπουκάλι με νερό χτυπώντας την στο κεφάλι. Παράλληλα, από τις πράξεις του προκλήθηκαν φθορές σε πληκτρολόγιο ηλεκτρονικού υπολογιστή και σε σχολικά έγγραφα, ενώ διαταράχθηκε η λειτουργία του εκπαιδευτικού ιδρύματος».
Η πραγματική ανανέωση ξεκινά εκεί όπου σώμα και μυαλό κάνουν reset, φορτίζουν μπαταρίες και ξαναβρίσκουν τον ρυθμό τους. Και κάπως έτσι, οι χειμερινές εκπτώσεις της Dunlopillo αποκτούν ξαφνικά νόημα, πολύ πιο ουσιαστικό από μια απλή αγορά.