Αναστάτωση προκάλεσε στις Αρχές έκρηξη που σημειώθηκε σε αεροπλάνο στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου.
Η έκρηξη σύμφωνα με το creta24.gr, συνέβη λίγο πριν την προγραμματισμένη απογείωση του αεροσκάφους, το οποίο είχε προορισμό το Λονδίνο.
Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές, η έκρηξη προκλήθηκε από ηλεκτρονικές συσκευές, συγκεκριμένα από ένα power bank και ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο, τα οποία βρίσκονταν σε τσάντα μιας επιβάτιδας που ήταν τοποθετημένη στο κάθισμα του αεροπλάνου.
Το αεροσκάφος, το οποίο μετέφερε 236 επιβάτες, δεν αναχώρησε τελικά για τον προορισμό του.
Όπως ήταν αναμενόμενο, η ισχυρή έκρηξη προκάλεσε αναστάτωση και στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Αστυνομίας, αλλά και κλιμάκιο της πυροσβεστικής. Ευτυχώς, δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί από το συμβάν. Ωστόσο, πειδή είχαν επιβιβαστεί αρκετοί επιβάτες, άνοιξε προληπτικά η «τσουλήθρα», ενώ ο πιλότος, ακούγοντας την έκρηξη, εξέδωσε σήμα Mayday.
Από τις τελευταίες βόλτες στην πόλη μέχρι το πρώτο βράδυ στο νησί, τα γυναικεία παπούτσια της νέας συλλογής Parex SS26 είναι σχεδιασμένα για όλες τις μικρές μεταβάσεις του καλοκαιριού
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.