Ολοκληρώθηκαν οι συγκεντρώσεις και οι πορείς στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της ΔΕΘ και της παρουσίασης του πρωθυπουργου, Κυριάκου Μητσοτάκη.
Η Αγίου Δημητρίου δόθηκε στην κυκλοφορία ενώ μέρος της οδού Εγνατίας παραμένει αποκλεισμένο από την ΕΛΑΣ μέχρι να ολοκληρωθεί η ομιλία του πρωθυπουργού
Νωρίτερα, στο άγαλμα του Ελ. Βενιζέλου συγκεντρώθηκαν χιλιάδες εργαζόμενοι, φοιτητές, μέλη συνδικάτων και εργατικών σωματείων, μετά από κάλεσμα της ΓΣΕΕ και του εργατικού κέντρου.
Στην πλατεία της ΧΑΝΘ συγκεντρώθηκαν μέλη του ΠΆΜΕ και εργατικών σωματείων, ενώ στην πλατεία της Καμάρας βρέθηκαν μέλη της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, κομμάτων, σωματείων, φοιτητικοί σύλλογοι και άτομα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου.
Τα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ. είναι δρακόντεια με χιλιάδες αστυνομικούς των ΜΑΤ και από διάφορες υπηρεσίες να βρίσκονται επί ποδός για τις πορείες, ενώ drone της αστυνομίας έδιναν απευθείας εικόνα στο κέντρο επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης.
Σημειώνεται ότι το κέντρο της πόλης είναι απροσπέλαστο, ενώ σχεδόν σε ολόκληρο το ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης υπάρχουν αστυνομικοί της Τροχαίας.
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Vodafone κατακτά την 1η θέση καλύτερου εργοδότη στην Ελλάδα, ενώ για 8η χρονιά αναγνωρίζεται ως Top Employer από το διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό Top Employers Institute.
Ξεκίνησε επίσημα το rebranding του ΟΠΑΠ σε Allwyn – Νέες και αναβαθμισμένες εμπειρίες για τους πελάτες, με τη δύναμη της ψηφιοποίησης και της καινοτομίας. Νέα «σελίδα» για το δίκτυο καταστημάτων και τις ψηφιακές πλατφόρμες – Το Allwyn.gr είναι ήδη στον «αέρα»!
Μέσα σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας, η ελληνική εταιρεία γιόρτασε με εργαζομένους, πελάτες και συνεργάτες τα Χριστούγεννα και τις εορτές του νέου έτους