Επίθεση με αθλητικό υπόβαθρο, σημειώθηκε στις 23.00 το βράδυ της Παρασκευής 19/7 στη Χαλκίδα.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την επίθεση τραυματίστηκαν ελαφρά τρία άτομα εκ των οποίων τα δύο ανήλικα.
Πρόκειται για δύο 15χρονους και έναν 20χρονο, οι οποίοι βρίσκονταν έξω από την Ενορία Πέτρου και Παύλου. Τότε περίπου 10 άτομα, με χειρουργικές μάσκες και ρόπαλα τους προσέγγισαν και τους επιτέθηκαν, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.
Ο ένας από τους δύο 15χρονους πήγε μόνος του στο Νοσοκομείο Χαλκίδας για τις πρώτες βοήθειες , ενώ ο 20χρονος που ήταν μαζί με τους δύο ανήλικους δεν εντοπίστηκε και αναζητείται από την Αστυνομία.
Σε βάρος των δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για τη νομοθεσία περί αθλητισμού και επικίνδυνη σωματική βλάβη, με τις έρευνες να βρίσκονται σε εξέλιξη.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Σε μια εποχή όπου το marketing επαναλαμβάνει τον βαρετό εαυτό του, η νέα Break και η καμπάνια που τη συνοδεύει έρχονται να αποδείξουν πως για να ξεχωρίσεις χρειάζεται τόλμη και αυθεντικότητα. Ένα υποδειγματικό case study, που συνομιλεί απροσποίητα με τη νέα γενιά και δείχνει πώς ένα brand μπορεί να εκσυγχρονιστεί και ταυτόχρονα να παραμείνει πιστό στις αξίες του.