Φορτηγό τυλίχθηκε στις φλόγες στο 30ο χιλιόμετρο Ηγουμενίτσας-Ιωαννίνων - Κλειστή η Εγνατία
Η κυκλοφορία έχει διακοπεί και στα δύο ρεύματα
Πυρκαγιά ξέσπασε σε φορτηγό στην Εγνατία Οδό, στο 30ο χιλιόμετρο Ηγουμενίτσας-Ιωαννίνων, μετά τη σήραγγα Παραμυθιάς και πριν τον κόμβο Ελευθεροχωρίου.
Ο οδηγός και ο συνοδηγός του οχήματος είναι καλά στην υγεία τους. Είχαν προλάβει να βγουν από το όχημα προτού αυτό παραδοθεί στις φλόγες. Ο τράκτορας έχει καταστραφεί ολοσχερώς. Δεν έφερε ρυμουλκούμενο (καρότσα).
Μετέβησαν δυνάμεις από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Παραμυθιάς και την Ηγουμενίτσα. Η κυκλοφορία έχει διακοπεί και στα δύο ρεύματα.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.
Τα 71 Service Corners του Κωτσόβολου σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που συνδυάζει τεχνογνωσία, άμεση εξυπηρέτηση και σιγουριά.