Ολοκληρώθηκε το έργο υπογειοποίησης του δικτύου μέσης τάσης ηλεκτρισμού συνολικού κόστους 500.000 ευρώ στη Λαγκούνα της Νάξου.
Συνολικά υπογειοποιήθηκαν στύλοι και καλώδια απόστασης 700 μέτρων, έργο που χρηματοδοτήθηκε εξ ολοκλήρου από τον Διαχειριστή του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ).
Ο οργανισμός Laguna Coast Foundation για την ανάπλαση της περιοχής αηναφέρει χαρακτηριστικά: «Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς για την υλοποίηση της πρώτης και σημαντικότατης φάσης ανάπλασης σύμφωνα με το masterplan του Laguna Coast Foundation που ξεκίνησε με αφορμή τον τραγικό θάνατο ενός φλαμίνγκο που μπλέχτηκε στα ηλεκτροφόρα καλώδια 2 χρόνια πριν. Τα επόμενα στάδια ανάπλασης περιλαμβάνουν την κατασκευή ξύλινων πεζοδρόμων και ποδηλατοδρόμων που θα συνδέουν την περιοχή με την Χώρα της Νάξου καθώς και την κατασκευή ξύλινων παρατηρητηρίων πτηνών ώστε οι επισκέπτες να είναι σε θέση να θαυμάσουν την πλούσια χλωρίδα και πανίδα της περιοχής με τη συνδρομή ψηφιακών μέσων. Το masterplan του Laguna Coast Foundation παρουσιάστηκε στον Ποντίφικα Πάπα Φραγκίσκο στο Βατικανό τον Νοέμβριο του 2023 καθώς και στο πλαίσιο εργασιών του World Economic Forum στο Davos τον Ιανουάριο του 2024. Συνεχίζουμε σταθερά το έργο μας για την προστασία και ανάπλαση της μοναδικής Laguna Coast, κάνοντας την ένα παγκόσμιο παράδειγμα βιωσιμότητας».
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.