Χαμηλής ισχύος έκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα έξω από πολυκατοικία στην περιοχή του Φιλοπάππου με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές στην είσοδο του κτιρίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα άγνωστος τοποθέτησε στην είσοδο της πολυκατοικίας, επί της οδού Αρακύνθου, αυτοσχέδιο, εμπρηστικό μηχανισμό ο οποίος εξερράγη προκαλώντας μαύρισμα στον τοίχο και ζημιές στον υαλοπίνακα της εισόδου.
Στο σημείο κλήθηκε κλίμακιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών που εντόπισε υπολείμματα από γκαζάκια, μαύρη, μονωτική ταινία καθώς και μπουκάλια με εύφλεκτο υλικό.
Η Αστυνομία διενεργεί έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη της εμπρηστικής επίθεσης.
Για τον Όμιλο Sani/Ikos, η βιωσιμότητα αποτελεί μια διαρκή διαδικασία προσαρμογής και εξέλιξης, που επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο σχεδιάζονται οι εμπειρίες φιλοξενίας
Με μετρήσιμα αποτελέσματα σε περιβάλλον, κοινωνία και εταιρική διακυβέρνηση, η εταιρεία παρουσιάζει τον ESG Απολογισμό 2025 και τη νέα στρατηγική «Brewing Tomorrow»