Χαμηλής ισχύος έκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα έξω από πολυκατοικία στην περιοχή του Φιλοπάππου με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές στην είσοδο του κτιρίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα άγνωστος τοποθέτησε στην είσοδο της πολυκατοικίας, επί της οδού Αρακύνθου, αυτοσχέδιο, εμπρηστικό μηχανισμό ο οποίος εξερράγη προκαλώντας μαύρισμα στον τοίχο και ζημιές στον υαλοπίνακα της εισόδου.
Στο σημείο κλήθηκε κλίμακιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών που εντόπισε υπολείμματα από γκαζάκια, μαύρη, μονωτική ταινία καθώς και μπουκάλια με εύφλεκτο υλικό.
Η Αστυνομία διενεργεί έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη της εμπρηστικής επίθεσης.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη