Χαμηλής ισχύος έκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα έξω από πολυκατοικία στην περιοχή του Φιλοπάππου με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές στην είσοδο του κτιρίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα άγνωστος τοποθέτησε στην είσοδο της πολυκατοικίας, επί της οδού Αρακύνθου, αυτοσχέδιο, εμπρηστικό μηχανισμό ο οποίος εξερράγη προκαλώντας μαύρισμα στον τοίχο και ζημιές στον υαλοπίνακα της εισόδου.
Στο σημείο κλήθηκε κλίμακιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών που εντόπισε υπολείμματα από γκαζάκια, μαύρη, μονωτική ταινία καθώς και μπουκάλια με εύφλεκτο υλικό.
Η Αστυνομία διενεργεί έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη της εμπρηστικής επίθεσης.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.