Ένα άγριο επεισόδιο έλαβε χώρα το πρωί της Τρίτης στο Αιγάλεωμεταξύ πέντε ατόμων.
Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 10.00, τη στιγμή που δύο αυτοκίνητα βρίσκονταν στο φανάρι στη συμβολή των οδών Ιεράς Οδού και Θηβών. Τότε, για άγνωστη αιτία, οι οδηγοί των δύο οχημάτων λογόφεραν και τρία άτομα κατέβηκαν από το ένα αυτοκίνητο και κινήθηκαν εναντίον του ζευγαριού που βρισκόταν στο έτερο όχημα. Τους προσέγγισαν και άρχισαν να χτυπούν τόσο τον άνδρα, 43 ετών, όσο και την συνομήλικη γυναίκα που καθόταν δίπλα του.
Δείτε βίντεο με το άγριο ξύλο μεταξύ των επιβαινόντων στα δύο οχήματα
Λίγο αργότερα, στην προσπάθειά τους να διαφύγουν, οι τρεις άνδρες παρέσυρανμε το αυτοκίνητο τους τον 43χρονο και τον έριξαν στο έδαφος.
Το ζευγάρι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Θριάσιο νοσοκομείο, με πληροφορίες να αναφέρουν πως η ζωή τους δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο, ενώ η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό των τριών ατόμων βρίσκεται σε εξέλιξη.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.
Με περισσότερες από 15 αναχωρήσεις καθημερινά, ταξιδεύεις γρήγορα και άνετα από τον Πειραιά προς Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες, Ερμιόνη και Πόρτο Χέλι