Συνέλαβαν φυγόποινο με δυο καταδίκες στην Στυλίδα

Συνέλαβαν φυγόποινο με δυο καταδίκες στην Στυλίδα

Τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας

astynomia_silipsi_xr
Χειροπέδες σε έναν φυγόποινο που εντόπισαν σε περιοχή της Φθιώτιδας πέρασαν οι αστυνομικοί του τμήματος Στυλίδας και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας, που θα κρίνει την τύχη του. Σε βάρος του εκκρεμούσαν καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λαμίας και ανυποστήρικτη έφεση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λαμίας, με τις οποίες του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δυο ετών και χρηματική ποινή.

Στην Σπάρτη, συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ένας 21χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ναυπλίου, με την οποία είχε καταδικαστεί σε δεύτερο βαθμό για διακεκριμένες κλοπές. Καθώς η υπόθεση είχε κριθεί τελεσίδικα, ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Σπάρτης διέταξε τον εγκλεισμό του νεαρού φυγόποινου σε κατάστημα κράτησης.

Ένταλμα σύλληψης που είχε εκδώσει η ανακρίτρια του 3ου Τακτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών εκκρεμούσε σε βάρος ενός 44χρονου αλλοδαπού που συνελήφθη στην πόλη της Φλώρινας από αστυνομικούς της Ασφάλειας. O 44χρονος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας, η οποία διέταξε τη μεταγωγή του στην Θεσσαλονίκη για να απολογηθεί.

Ειδήσεις σήμερα:

Ζωγράφου: Βίντεο ντοκουμέντα από τους ληστές που απειλούσαν με μαχαίρι υπαλλήλους και «άδειαζαν» mini market και πρακτορεία

Κλειστό το κέντρο της Αθήνας για τις απεργιακές πορείες - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Πάσχα: Ξεκινά το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων στις 25 Απριλίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης