Εμπρηστική επίθεση με αγνώστους να βάζουν φωτιά σε πέντε σχολικά λεωφορεία, τρία ΙΧ και τρεις μοτοσικλέτες σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στου Ζωγράφου.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι άγνωστοι δράστες που χτύπησαν λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα βγήκαν από την Πανεπιστημιούπολη και περιέλουσαν με εύφλεκτο υλικό τα οχήματα που ήταν σταθμευμένα επί της οδού Ταξίλου έξω από ιδιωτικό σχολείο.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czt6lxeiu0tt)
Δείτε φωτογραφίες από τις καταστροφές που προκάλεσαν οι άγνωστοι
Στην περιοχή έσπευσαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα της Πυροσβεστικής που κατέβαλαν προσπάθειες προκειμένου οι φλόγες να μην επεκταθούν. Συνολικά άλλα έξι οχήματα υπέστησαν ζημιές από τη φωτιά.
#Πυρκαγιά σε σταθμευμένα οχήματα επί της οδού Ταξίλου στον δήμο Ζωγράφου Αττικής. Επιχειρούν 12 #πυροσβέστες με 4 οχήματα.
Το ξεχωριστό Open Day που θα γίνει το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 αντλεί έμπνευση από σημαντικούς εφευρέτες και επιστήμονες, παρακινώντας τα παιδιά να ενεργοποιήσουν τη σκέψη, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.