Εντολή έρευνας έδωσε η Αρχιεπισκοπή με αφορμή την επίθεση που δέχθηκε μέσω των social media από τον αρχιμανδρίτη Σεραφείμ, ο βουλευτής Παύλος Χρηστίδης και η οικογένειά του. Η επίθεση του ιερωμένου εναντίον του βουλευτή προκάλεσε την αντίδραση τόσο του ίδιου του κ. Χρηστίδη όσο και του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ το οποίο έκανε λόγο για παραλήρημα μίσους.
«Εντολή για τη διενέργεια εκκλησιαστικών ανακρίσεων για τη διερεύνηση του περιστατικού που αφορά στον Πανοσ. Αρχιμανδρίτη της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και πρόεδρο του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ι. Ναού Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως, π. Σεραφείμ Δημητρίου, έδωσε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η Αρχιεπισκοπή Αθηνών.
Το Red Bull Mad Mike Tour έρχεται σε Κρήτη, Πήλιο και Θεσσαλονίκη και ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη – Δράση στο φουλ από την πρώτη μέχρι την τελευταία στροφή
Η ετήσια εκδήλωση της L’Oréal Hellas αποτέλεσε μια πολυεπίπεδη εμπειρία που γιόρτασε με κάθε επισημότητα τα 56 χρόνια της αγαπημένης εταιρείας στην Ελλάδα.