Πιερία: Τροχονόμοι τσάκωσαν αλλοδαπό οδηγό που μετέφερε κοκαΐνη

Πιερία: Τροχονόμοι τσάκωσαν αλλοδαπό οδηγό που μετέφερε κοκαΐνη

Στο όχημά του βρέθηκαν 24 «φιξάκια» συνολικού βάρους 15,8 γραμμαρίων και έξι ναρκωτικά χάπια

fixakia
Έβγαλε «λαβράκι» ο τυπικός έλεγχο που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων στο όχημα που εντοπίστηκε να οδηγεί στην εθνική οδό σε περιοχή της Πιερίας ένας αλλοδαπός, τα ξημερώματα του Σαββάτου, καθώς αποκάλυψε την παράνομη δραστηριότητά του.

Στο όχημα βρέθηκαν 24 «φιξάκια» με κοκαΐνη συνολικού βάρους 15,8 γραμμαρίων και έξι ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν διέθετε την απαιτούμενη ιατρική συνταγή, ενώ κατασχέθηκαν και 1.150 ευρώ και δυο κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή του οδηγού, ο οποίος προσήχθη για προανάκριση στην Δίωξη Ναρκωτικών Κατερίνης.

Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στην κατοικία του σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, όπου κατέσχεσαν άλλο ένα «φιξάκι» με κοκαΐνη βάρους 0,2 γραμμαρίου, μία ηλεκτρονική ζυγαριά και πλήθος νάιλον σακουλάκια για τη συσκευασία ναρκωτικών. Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης, ο οποίος του απήγγειλε κατηγορία για διακίνηση ναρκωτικών και τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή, διατάσσοντας την κράτησή του.

Συνελήφθη με συσκευασίες κάνναβης

Ποσότητες ναρκωτικών που προορίζονταν για πώληση βρέθηκαν κατά την διάρκεια του ελέγχου που διενεργήθηκε από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. Πύργου στο όχημα που οδηγούσε ένας Έλληνας σε περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας, με αποτέλεσμα να βρεθεί με χειροπέδες. Οι τρεις συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 47,5 γραμμαρίων κατασχέθηκαν και ο δράστης προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πύργου, ενώ το αυτοκίνητό του κατασχέθηκε.



Ειδήσεις σήμερα:

Έρευνα και για το ενδεχόμενο της αιμομιξίας στην οικογένεια των παλαιοχριστιανών στην Κορινθία

Με κονβόι 4 οχημάτων τη νύχτα μπορεί να μεταφέρθηκε η σορός του Ναβάλνι - Ακόμα δεν αφήνουν να τον δουν οι δικοί του

Τα κόμματα δεν είναι εταιρείες, δεν πρέπει να αγνοούνται όργανα και καταστατικό, λέει ο Θεοχαρόπουλος για το ερωτηματολόγιο Κασσελάκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης