Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι λεπτομέρειες από τη δράση του 78χρονου που συνελήφθη στο Κερατσίνι για βιασμό ανήλικης.
Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του protothema.gr, η ανήλικη ήταν εγγονή του 78χρονου και από το 2017, δηλαδή από τότε που ήταν 9 ετών, βίωνε μία κόλαση στα χέρια του.
Πιο συγκεκριμένα ο 78χρονος, τουλάχιστον από τις αρχές του 2017 έως και τα τέλη του 2019, με τη χρήση σωματικής βίας και κατανικώντας την αντίσταση του παιδιού, εξανάγκαζε την 9χρονη τότε εγγονή του σε ανοχή γενετήσιων πράξεων.
Οι επαίσχυντες πράξεις λάμβαναν χώρα στο σπίτι του 78χρονου κατά το διάστημα που η μητέρα του παιδιού βρισκόταν σε άλλο χώρο της οικίας με τη γιαγιά της μικρής. Ο κατηγορούμενος φέρεται να ακινητοποιούσε το παιδί παρά την αντίσταση που προέβαλε και να προέβαινε σε βιασμό και γενετήσιες πράξεις.
Μάλιστα, όπως προέκυψε από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ., την πρώτη φορά που ο 78χρονος κακοποίησε την εγγονή του άρχισε να την αγγίζει στα γεννητικά όργανα ρωτώντας την συνεχώς αν της αρέσει.
Ο άνδρας συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής (2/2) και κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Το Premium Banking της Εθνικής Τράπεζας είναι μια τραπεζική σχέση που βασίζεται στην εμπιστοσύνη, ενώ εξελίσσεται διαρκώς ακολουθώντας τις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής