Ηλεία: Τραυματίστηκε πυροσβέστης που συμμετείχε στις έρευνες για τον 45χρονο - Αναποδογύρισε το όχημα
Λιγοστεύουν οι ελπίδες για τον 45χρονο - Εντοπίστηκε νεκρή χθες η 38χρονη σύντροφός του
Τον ελαφρύ τραυματισμό ενός πυροσβέστη σημάδεψε η εν εξελίξει επιχείρηση για τον εντοπισμό του 45χρονου άνδρα που αγνοείται μετά από την παράσυρση του ΙΧ που οδηγούσε από χείμαρρο, στο Πλουτοχώρι, του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων.
Οι πληροφορίες του Patrisnews, αναφέρουν πως το όχημα στο οποίο επέβαινε ο πυροσβέστης, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, αναποδογύρισε με συνέπεια τον τραυματισμό του.
Οι έρευνες για τον εντοπισμό του 45χρονου συνεχίζονται, με τις ελπίδες όμως να βρεθεί ζωντανός να λιγοστεύουν όσο περνούν οι ώρες.
Θυμίζςεται ότι χθες εντοπίστηκε νεκρή η συνεπιβάτης και σύντροφος του 45χρονου, Γεωργία Μπαντίου. Το άψυχο σώμα της Γεωργίας εντοπίστηκε σε απόσταση 1,5 χιλιομέτρου από το σημείο της παράσυρσης, ενώ λίγη ώρα μετά βρέθηκε και το όχημα στο οποίο επέβαινε το ζευγάρι.
Κλείσιμο
Το γεγονός πως βρισκόταν μέσα σε λάσπες και νερά έκανε δύσκολο τον εντοπισμό του, καθώς και την ανάσυρσή του, για την οποία χρειάστηκε μηχάνημα έργου για να ολοκληρωθεί. Κατά την ανάσυρση του αυτοκινήτου, οι δύτες της ΕΜΑΚ έλεγξαν σπιθαμή προς σπιθαμή τόσο το όχημα όσο και το σημείο, προκειμένου να βρουν κάποιο στοιχείο που να τους οδηγήσει στον εντοπισμό και του 45χρονου.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.
Ένα ερωτικό τρίγωνο, ένα συγγραφέας που αντιγράφει τον ήρωά του, μια ξεπεσμένη κωμικός, μια σταρ σε αναζήτηση καριέρας και ένας εμβληματικός καουμπόης έρχονται στο Vodafone TV