Δεν έφτανε που απασχολείτο παράνομα στις οικοδομικές εργασίες ενός 50χρονου Έλληνα στη Μύκονο ένας 46χρονος αλλοδαπός ο οποίος βρισκόταν παράνομα στη χώρα, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε και καταδικαστική απόφαση που είχε εκδοθεί στα Χανιά.
Σύμφωνα με την απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Χανίων, στον 46χρονο είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δέκα μηνών που δεν είχε εκτίσει, ούτε εξαγοράσει. Έτσι, ο αλλοδαπός συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, μαζί με τον 50χρονο ιδιοκτήτη της οικοδομής που τον απασχολούσε παράνομα και οδηγήθηκαν μαζί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου.
Συνελήφθη αλλοδαπή με καταδίκη
Το απόγευμα της Δευτέρας συνελήφθη στην Κω από αστυνομικούς της Ασφαλείας μια 39χρονη αλλοδαπή, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για πλαστογραφία και υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης, με την οποία της είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης ενός έτους. Η φυγόποινη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω.
Η πλατφόρμα «Zero Waste HORECA» αποτελεί πρότυπο καινοτομίας στον κλάδο Φιλοξενίας και Εστίασης, παρέχοντας τα εργαλεία και την έμπνευση για τη μείωση του συνολικού περιβαλλοντικού αποτυπώματος μιας επιχείρησης
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.