Τραγικό θάνατο βρήκε μία 50χρονη γυναίκα στη Θεσσαλονίκη όταν της επιτέθηκαν σκυλιά και την κατασπαραξαν ζωντανή στην αυλή του σπιτιού της.
Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα έγιναν το μεσημέρι της Κυριακής, περίπου στις 14.30, σε περιοχή της Νεοχωρούδας. Τρία σκυλιά, τα οποία φέρεται να ξέφυγαν από την επίβλεψη του ιδιοκτήτη τους, πλησίασαν την αυλή της βίλας και επιτέθηκαν στην άτυχη γυναίκα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.
Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους διασώστες να διαπιστώνουν τον θάνατό της, ενώ μετά το περιστατικό η αστυνομία συνέλαβε τον ιδιοκτήτη των σκύλων και ξεκίνησε την έρευνα για το περιστατικό.
Όπως ανέφερε στο protothema.gr ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Νεοχωρούδας, Χρήστος Σαραμούρτσης, όλη η περιοχή έχει σοκαριστεί από το τραγικό περιστατικό, ενώ η άτυχη γυναίκα ήταν μητέρα δύο ανήλικων παιδιών και ένας πολύ δραστήριος άνθρωπος που την γνώριζαν οι περισσότεροι κάτοικοι.
«Έκανε εργασίες στην αυλή της σήμερα, κούρευε τα χόρτα και έκοβε τα δέντρα με συνεργείο. Μάθαμε ότι κάποια στιγμή βγήκε έξω να πετάξει κλαδιά και της επιτέθηκαν τα σκυλιά απο το γειτονικό σπίτι. Δεν ξέρουμε αν πήδηξαν τα κάγκελα ή βρήκαν κάποια πόρτα ανοιχτή. Ήταν άγρια σκυλιά και τα φοβόσουν», ανέφερε ο πρόεδρος της κοινότητας.
Τα Estates Costa Lazaridi απέκτησαν την πρώτη πιστοποίηση Αναγεννητικής Αμπελοκαλλιέργειας στη χώρα, ανοίγοντας έναν νέο δρόμο βιωσιμότητας για το ελληνικό κρασί
Η βιώσιμη ανάπτυξη αποτελεί θεμέλιο της στρατηγικής του Ομίλου ΔΕΗ. Σε ένα ενεργειακό περιβάλλον που μετασχηματίζεται με ταχύτητα, η υπεύθυνη διαχείριση των φυσικών πόρων και η ενσωμάτωση αρχών κυκλικής οικονομίας αποτελούν βασικές προϋποθέσεις για ένα βιώσιμο ενεργειακό σύστημα.