Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στον Πειραιάόταν ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε μετωπικά με λωφορείο στη συμβολή των οδών Αλιπέδου και Μικράς Ασίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες το αυτοκίνητο οδηγούσε μια γυναίκα η οποία ανασύρθηκε τραυματισμένη.
Όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων από τη σφοδρή σύγκρουση τραυματίστηκαν συνολικά δύο άτομα.
Νεότερες, δε, πληροφορίες του ΑΝΤ1, αναφέρουν ότι πρόκειται για δύο κοπέλες 25 ετών που νοσηλεύονται σε καλή κατάσταση στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας όπου και μεταφέρθηκαν.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxhvmgisspzl)
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxhs9g7sl7kx)
Κλείσιμο
Κατά πληροφορίες που μετέδωσε το MEGA το αυτοκίνητο που οδηγούσε η γυναίκα παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη και έπεσε με δύναμη πάνω στο λεωφορείο της γραμμής «040».
Ο οδηγός του λεωφορείου που είναι σοκαρισμένος φέρεται να έχει περιγράψει ότι «έτρεχε με τόση ταχύτητα το αυτοκίνητο και δεν πρόλαβα να κάνω κάποιο ελιγμό αριστερά ή δεξιά».
Στο λεωφορείο, το οποίο ακινητοποιήθηκε μετά τη σφοδρή σύγκρουση, επέβαιναν περίπου 20 άτομα με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι είναι καλά στην υγεία τους.
Όλα όσα χρειαζόμαστε μετά από ένα βαρύ γιορτινό γεύμα τα έχει ένα φυσικώς ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό – Ισορροπία, αναζωογόνηση, φρεσκάδα σε κάθε σταγόνα.
Τα τελευταία χρόνια, οι τιμές των ακινήτων κινούνται ανοδικά, ενώ τα ενοίκια εξακολουθούν να απορροφούν σημαντικό μέρος του εισοδήματος των νοικοκυριών.