Βαθύτατη προσβολή για τους Έλληνες παγκοσμίως χαρακτήρισε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος την απόφαση του Βρετανού πρωθυπουργού Ρίσι Σούνακ να ακυρώσει αιφνίδια και άκομψα τη συνάντησή του με τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, στην οποία θα γινόταν συζήτηση και για την πάγια θέση της χώρας μας για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα.
Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής τονίζει πως τα Γλυπτά του Παρθενώνα αποτελούν φάρους της κοινής ανθρώπινης κληρονομιάς και σημειώνει ότι η επανένωσή τους στην Αθήνα εκπληρώνει την ηθική και ιστορική ευθύνη του Ηνωμένου Βασιλείου.
Δυναμική παρουσία στο Delphi Economic Forum – Αναδείχθηκε ο ρόλος ενός διαχρονικού κλάδου και το ισχυρό αποτύπωμά του σε δημόσια έσοδα, παραγωγή και απασχόληση.
H Inalan μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι του Double Play, αποδεικνύοντας ότι η κορυφαία σύνδεση μπορεί και πρέπει να πηγαίνει πακέτο με την απεριόριστη επικοινωνία.
Στο πλαίσιο του 11ου Φόρουμ, εκπρόσωποι της Πολιτείας, του ακαδημαϊκού και του επιχειρηματικού κόσμου έβαλαν στο μικροσκόπιο το χάσμα ανάμεσα στη μάθηση και τις σύγχρονες απαιτήσεις της παραγωγής.