Ιωάννινα: Συνελήφθη νεαρός που θα διακινούσε μισό κιλό κάνναβης

Ιωάννινα: Συνελήφθη νεαρός που θα διακινούσε μισό κιλό κάνναβης

Πρόκειται για 31χρονο άνδρα που σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων

drugs-ioannina
Βάσιμες αποδείχθηκαν οι πληροφορίες που δόθηκαν στους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών για έναν 31χρονο Έλληνα ο οποίος διακινούσε ποσότητες κάνναβης στα Ιωάννινα, καθώς επιβεβαιώθηκαν κατά την διάρκεια της αιφνιδιαστικής έρευνας που έκαναν στο σπίτι του, το βράδυ της Τετάρτης.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, οι αστυνομικοί βρήκαν συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 421,4 γραμμαρίων και με φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους 41,4 γραμμαρίων, ενώ κατέσχεσαν ακόμη μια ηλεκτρονική ζυγαριά και 500 ευρώ από τις πωλήσεις του παράνομου εμπορεύματος. Ο 31χρονος ένοικος του σπιτιού συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Στη δουλειά του διακινούσε ναρκωτικά

Στην επιχείρηση όπου εργάζεται σε μια περιοχή του Δήμου Φαιστού, έκρυβε τα ναρκωτικά που διακινούσε ένας αλλοδαπός ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τ.Α.Ε.Μεσαράς, στο πλαίσιο στοχευμένης επιχείρησης που εκτελέστηκε το απόγευμα της Τετάρτης. Κατά την διάρκεια της έρευνας που έγινε από τους αστυνομικούς στην επιχείρηση, βρέθηκαν 66 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μια ζυγαριά ακριβείας, ενώ κατασχέθηκαν και 155 ευρώ. Ο αλλοδαπός παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Δυο κατοίκους ενός οικισμού της Ξάνθης συνέλαβαν οι αστυνομικοί του τμήματος Εχίνου, καθώς κατά την έρευνα που έκαναν στο παντοπωλείο ιδιοκτησίας του ενός από αυτούς, βρέθηκαν μεταξύ άλλων 290 ναρκωτικά χάπια χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή. Τα χάπια κατασχέθηκαν και οι κάτοχοί τους οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης που τους άσκησε δίωξη για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.


Ειδήσεις σήμερα:

Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού - Καταιγίδες, χαλάζι και κεραυνοί θα «χτυπήσουν» τη χώρα

Συγκίνηση στην κηδεία του Αλέξανδρου Κομπόγιωργα

Ανθή Φακιδάρη: Η 20χρονη Ελληνίδα καλλονή είναι το νέο top model
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης