Θεσσαλονίκη: Φωτογραφίες από το μπάνιο που βρέθηκε νεκρή η 24χρονη που πέθανε από ηλεκτροπληξία

Θεσσαλονίκη: Φωτογραφίες από το μπάνιο που βρέθηκε νεκρή η 24χρονη που πέθανε από ηλεκτροπληξία

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση της 24χρονης - Πώς είχε περιγράφει ο 54χρονος σύντροφός της στο protothema.gr τη στιγμή που την εντόπισε νεκρή στο μπάνιο

24xronh-thess-arthrou
Φωτογραφίες από το σημείο που βρέθηκε νεκρή, το μεσημέρι της Τετάρτης, η 24χρονη Ειρήνη, μέσα στο διαμέρισμα που ζούσε με τον σύντροφό της, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, δημοσιεύει το protothema.gr.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που ολοκληρώθηκε το πρωί της Παρασκευής, η άτυχη κοπέλα φαίνεται ότι έχασε τη ζωή της από ηλεκτροπληξία όταν μπήκε για μπάνιο με ανοιχτό θερμοσίφωνα.

Συγκεκριμένα, ως αιτία θανάτου, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, αναγράφεται ότι είναι «εικόνα εξόδου ηλεκτρικού ρεύματος στο δεξί πόδι» της 24χρονης. Για την ώρα επιβεβαιωνεται το σενάριο της ηλεκτροπληξίας, ωστόσο το ιατροδικαστικό πόρισμα χρήζει περαιτέρω διερεύνησης για αυτό αναμένονται τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων, οι οποίες θα ρίξουν περισσότερο «φως» στην αίτια θανάτου.
24xronh-thessalonikh-spiti-_3_


Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το protothema.gr, φαίνεται το μπάνιο του διαμερίσματος λίγες ώρες μετά που η άτυχη κοπέλα εντοπίστηκε νεκρή από τον 54χρονο σύντροφό της.

Ο ίδιος είχε περιγράψει στο protothema.gr, τη στιγμή που εντόπισε νεκρή την 24χρονη Ειρήνη στο μπάνιο του διαμερίσματος που ζούσαν και τις αγωνιώδεις προσπάθειες να επανέλθει στη ζωή.
24xronh-thessalonikh-spiti-_1_


Κλείσιμο
Ο 54χρονος είχε φύγει από το διαμέρισμα λίγη ώρα νωρίτερα προκειμένου να αγοράσει τροφή για τις γάτες που φρόντιζε το ζευγάρι και 20 λεπτά αργότερα που επέστρεψε η σύντροφός του ήταν ήδη νεκρή.
24xronh-thessalonikh-spiti-_2_
24xronh-thessalonikh-spiti-_5_
 

«Μόλις μπήκε στο μπάνιο εγώ έφυγα για το σούπερ μάρκετ για να αγοράσω ζωοτροφή. Μόλις επέστρεψα είδα το γατάκι μας να κρύβεται φοβισμένο κάτω από τον καναπέ. Άκουγα το νερό που έτρεχε στο μπάνιο αλλά όχι τόσο δυνατά. Φώναξα "Ειρήνη τι έγινε, ακόμα μπάνιο κάνεις, πέρασαν 20 λεπτά". Άνοιξα την πόρτα και την είδα πεσμένη στη γωνία, κίτρινη και τα χείλια της ήτανε μπλε. Το τηλέφωνο του μπάνιου ήταν κάτω, το έπιασα κατευθείαν να το σηκώσω και είχε ρεύμα», αναφέρει ο 54χρονος σύντροφός της Ειρήνης.


Η άτυχη 24χρονη:

24hroni
24hroni-
24hronii


«Σήκωσα την Ειρήνη και την έβαλα μέσα στο δωμάτιο και προσπαθούσα να τη βοηθήσω. Άνοιξα τις πόρτες και φώναζα "παιδιά ασθενοφόρο, ποιο είναι το νούμερο". Μου απάντησε ένα παλικάρι από απέναντι και κάλεσα το 166. Παράλληλα ανέβηκε μια γιατρός από το κάτω διαμέρισμα και έκανε ΚΑΡΠΑ. Δυστυχώς δε μπόρεσαν ούτε οι διασώστες να την επαναφέρουν», σημειώνει.

Όπως λέει ο 54χρονος το σπίτι δεν είχε «ρελέ» και πίστευε εξαρχής ότι η σύντροφός του υπέστη ηλεκτροπληξία.
24xronh-thessalonikh-spiti-_4_
 

«Με την Ειρήνη μέναμε μαζί από το 2018 και ήμασταν πολύ αγαπημένοι. Ήταν συνέχεια με το χαμόγελο στα χείλη και έφυγε τόσο άδικα. Πάντα την πρόσεχα και την είχα κοντά μου», αναφέρει ο σύντροφός της. Σχετικά με το γεγονός ότι ο πατέρας της Ειρήνης γνώριζε ότι ζούσαν στη Κέρκυρα και όχι στη Θεσσαλονίκη, ο ίδιος αναφέρει ότι ήταν επιθυμία της 24χρονης και έλεγαν ψέματα για να μη τους ενοχλούν, καθώς ο πατέρας της δεν ενέκρινε τη σχέση τους λόγω της μεγάλης διαφοράς ηλικίας που είχαν, ακριβώς 30 χρόνια.


Δείτε φωτογραφίες από το διαμέρισμα της 24χρονης που βρέθηκε νεκρή στη Θεσσαλονίκη:

24xronh-thessaloniki__1_
24xronh-thessaloniki__2_
24xronh-thessaloniki__3_



Ειδήσεις σήμερα:

Europa League: «Σφυριά» του Ολυμπιακού στη Γουέστ Χαμ, ήττες για ΑΕΚ και Παναθηναϊκό - Δείτε τα γκολ

Eίμαι κάτι καινούργιο στην Ελλάδα, μαύρος που τα «χώνει» και βαστάει κομπολόι, λέει ο τράπερ Νέγρος του Μοριά

Θεσσαλονίκη: «Ο φίλος της μου έλεγε ότι ζούσαν στην Κέρκυρα και τώρα μου τη στέλνουν νεκρή» λέει ο πατέρας της 24χρονης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης