Σοκαριστικό ήταν το θέαμα που αντίκρυσε μια γυναίκα στο Ηράκλειο, όταν πήγε το παιδί της σε κολυμβητήριο της πόλης χθες το απόγευμα.
Η 22χρονη ενώ βρισκόταν στην κερκίδα και έβλεπε την 3 ετών κόρη της, είδε έξω από τις εγκαταστάσεις του κολυμβητηρίου ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο να παρακολουθεί την πισίνα που εκείνη την ώρα προπονούνταν παιδιά και έφηβοι.
Βλέποντας πιο προσεκτικά η 22χρονη διαπίστωσε ότι ο άνδρας που καθόταν στο τιμόνι, είχε κατεβάσει το παντελόνι του και αυνανιζόταν.
Η γυναίκα κάλεσε τους υπεύθυνους του κολυμβητηρίου κι εκείνοι με τη σειρά τους την αστυνομία. Ο ίδιος το κατάλαβε και απομακρύνθηκε από το χώρο, ωστόσο ταυτοποιήθηκε η ταυτότητά του.
Πρόκειται για έναν 52χρονο Ηρακλειώτη, ο οποίος δεν συνελήφθη χθες. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 52χρονος, χωρισμένος και πατέρας ενός ανήλικου παιδιού, έχει απασχολήσει τις Αρχές για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας.
Τα Estates Costa Lazaridi απέκτησαν την πρώτη πιστοποίηση Αναγεννητικής Αμπελοκαλλιέργειας στη χώρα, ανοίγοντας έναν νέο δρόμο βιωσιμότητας για το ελληνικό κρασί
Η βιώσιμη ανάπτυξη αποτελεί θεμέλιο της στρατηγικής του Ομίλου ΔΕΗ. Σε ένα ενεργειακό περιβάλλον που μετασχηματίζεται με ταχύτητα, η υπεύθυνη διαχείριση των φυσικών πόρων και η ενσωμάτωση αρχών κυκλικής οικονομίας αποτελούν βασικές προϋποθέσεις για ένα βιώσιμο ενεργειακό σύστημα.