Σοκαριστικό ήταν το θέαμα που αντίκρυσε μια γυναίκα στο Ηράκλειο, όταν πήγε το παιδί της σε κολυμβητήριο της πόλης χθες το απόγευμα.
Η 22χρονη ενώ βρισκόταν στην κερκίδα και έβλεπε την 3 ετών κόρη της, είδε έξω από τις εγκαταστάσεις του κολυμβητηρίου ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο να παρακολουθεί την πισίνα που εκείνη την ώρα προπονούνταν παιδιά και έφηβοι.
Βλέποντας πιο προσεκτικά η 22χρονη διαπίστωσε ότι ο άνδρας που καθόταν στο τιμόνι, είχε κατεβάσει το παντελόνι του και αυνανιζόταν.
Η γυναίκα κάλεσε τους υπεύθυνους του κολυμβητηρίου κι εκείνοι με τη σειρά τους την αστυνομία. Ο ίδιος το κατάλαβε και απομακρύνθηκε από το χώρο, ωστόσο ταυτοποιήθηκε η ταυτότητά του.
Πρόκειται για έναν 52χρονο Ηρακλειώτη, ο οποίος δεν συνελήφθη χθες. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 52χρονος, χωρισμένος και πατέρας ενός ανήλικου παιδιού, έχει απασχολήσει τις Αρχές για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Σε μια εποχή όπου το marketing επαναλαμβάνει τον βαρετό εαυτό του, η νέα Break και η καμπάνια που τη συνοδεύει έρχονται να αποδείξουν πως για να ξεχωρίσεις χρειάζεται τόλμη και αυθεντικότητα. Ένα υποδειγματικό case study, που συνομιλεί απροσποίητα με τη νέα γενιά και δείχνει πώς ένα brand μπορεί να εκσυγχρονιστεί και ταυτόχρονα να παραμείνει πιστό στις αξίες του.