Παριστάνοντας τους πελάτες αποσπούσαν την προσοχή των υπαλλήλων σεκοσμηματοπωλεία περιοχών της Ηπείρου δυο ζευγάρια Ρουμάνων, οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δυο κλοπών που είχαν γίνει κατά την διάρκεια του καλοκαιριού με λεία κοσμήματα συνολικής αξίας 30.000 ευρώ.
Οι δύο κλοπές, που είχαν γίνει στα Ιωάννινα στις 29 Ιουλίου και την Πάργα στις 20 Αυγούστου, εξιχνιάστηκαν ύστερα από έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας Ιωαννίνων σε συνεργασία και με τις διωκτικές αρχές της πατρίδας των δραστών, δύο 47χρονων, μίας 47χρονης και μίας 44χρονης, οι οποίοι είχαν ήδη διαφύγει από την Ελλάδα.
Για τις δύο περιπτώσεις σχηματίστηκε σε βάρος των δύο ανδρών και των δύο γυναικών δικογραφία σε βαθμό κακουργήματος που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων και η έρευνα συνεχίζεται, για να εξακριβωθεί αν είχαν ξαφρίσει τιμαλφή και από άλλα κοσμηματοπωλεία με την ίδια μέθοδο.
Ανήλικος διέρρηξε κατάστημα
Μετά από έρευνα των αστυνομικών της Ασφαλείας, ταυτοποιήθηκε ένας 16χρονος Έλληνας ο οποίος έσπασε το παράθυρο ενός καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στον Βόλο και άρπαξε 100 ευρώ από την ταμειακή μηχανή, στις 27 Σεπτεμβρίου. Σε βάρος του ανηλίκου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που περιλαμβάνει τους γονείς του για πλημμελή εποπτεία του και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου.
Το πρόγραμμα Female Founders Hub @ Hospitality, από το WHEN και με την ουσιαστική υποστήριξη της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, προσφέρει ευκαιρίες μάθησης, mentoring και δικτύωσης σε γυναίκες επαγγελματίες του HORECA.
Οι μοναδικές φόρμουλες της LA VIE EN ROSE κάνουν κάθε στιγμή ομορφιάς να μοιάζει με μικρή γιορτή – Ποιες είναι οι κορυφαίες επιλογές που θα μονοπωλήσουν τη φετινή λίστα δώρων.
Σε μια εποχή που όλα τρέχουν, πιέζουν και μικραίνουν, θα ήθελες να υπάρχουν κάποιες μικρές απολαύσεις που θα μπορείς να τις απολαμβάνεις λίγο περισσότερο, όπως τη νέα ΙΟΝ Σοκοφρέτα Double Choco