Ήχησε το 112 στα τηλέφωνα των κατοίκων της Εύβοιας το απόγευμα της Κυριακής (24/9) για την κακοκαιρία που αναμένεται να πλήξει τον νομό με έντονα καιρικά φαινόμενα, ισχυρές καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις από τις πρωινές ώρες της Δευτέρας (25/9) και για δύο εικοσιτετράωρα.
Η σύσταση στους κατοίκους της Εύβοιας είναι να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους κατά τη διάρκεια των έντονων φαινομένων και να ακολουθούν τις οδηγίες των Αρχών.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς