Την υγεία αλλά και τη ζωή του αλόγου του έθετε σε κίνδυνο ένας ηλικιωμένος αμαξάς, ο οποίος το υποχρέωνε να κυκλοφορεί στην πόλη της Κέρκυρας σέρνοντας την τουριστική άμαξά του, παραβιάζοντας την εγκύκλιο που απαγορεύει την εργασία σε ζώα όταν υπάρχει υψηλό θερμικό φορτίο.
Ο 73χρονος, που περίμενε πελάτες με το άλογό του δεμένο στην άμαξα κάτω από την αφόρητη ζέστη και τον καυτό ήλιο στη 1 το μεσημέρι της Δευτέρας, εντοπίστηκε από έναν φιλόζωο που ειδοποίησε την Τουριστική Αστυνομία. Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και τον συνέλαβαν, καθώς παραβίαζε την εγκύκλιο που απαγορεύει τη χρήση ζώων σε εργασίες, κατά τις ημέρες που η θερμοκρασία ξεπερνά τους 35 βαθμούς.
Ο 73χρονος αμαξάς προσήχθη για προανάκριση στο αστυνομικό τμήμα και στη συνέχεια οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, ο οποίος του άσκησε δίωξη για κακοποίηση ζώου, ενώ θα βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να πληρώσει και το βαρύ διοικητικό πρόστιμο που θα του επιβληθεί.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.