Ύδρα: Γαϊδουράκια αναγκάζονται να κουβαλήσουν μέχρι και ψυγεία - Δείτε βίντεο
«Δεν δικαιολογούνται αυτές οι εικόνες το 2023» έγραψε η Εριέττα Κούρκουλου, που δημοσίευσε τα βίντεο στο Instagram - Η οργισμένη ανάρτηση της Καίτης Γαρμπή
Εικόνες με γαϊδουράκια φορτωμένα με βαριά αντικείμενα κατέγραψε η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση στην Ύδρα.
Σε βίντεο, που ανέβασε στα στόρι της στο Instagram, φαίνονται τα άτυχα τετράποδα να υποχρεώνονται να κουβαλάνε στην πλάτη τους μέχρι και... ψυγεία. Μάλιστα, σε ένα από τα βίντεο φαίνεται το γαϊδουράκι να παραπατάει από το συνολικό βάρος, που αναγκάζεται να μεταφέρει.
Δείτε βίντεο:
«Όταν ήμουν μικρότερη υπέκυπτα εύκολα στον θυμό και λειτουργούσα παρορμητικά. Πλέον ωρίμασα. Θα έρθω προετοιμασμένη με λύσεις. Με απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που ξέρω ότι θα τεθούν. Όμως θα έρθω γιατί δεν δικαιολογούνται αυτές οι εικόνες το 2023» έγραψε η Εριέττα Κούρκουλου.
Κλείσιμο
Μετά την ανάρτηση της Εριέττας Κούρκουλου Λάτση, σχετικό post έκανε στο Instagram και η Καίτη Γαρμπή.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.