Χειροπέδες σε 64χρονο που πυροβόλησε σκύλο στο κεφάλι στην Εύβοια

Χειροπέδες σε 64χρονο που πυροβόλησε σκύλο στο κεφάλι στην Εύβοια

Ο δράστης, που κατηγορείται και για παραβάσεις του νόμου περί όπλων, παραπέμφθηκε να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία

stray_dog
Μέσα σε λίγες ώρες εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Διρφύων- Μεσσαπίων ο δράστης της κτηνωδίας που αποκαλύφθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, όταν βρέθηκε στο ποτάμι του χωριού ένας σκύλος ο οποίος είχε θανατωθεί με εν ψυχρώ πυροβολισμό στο κεφάλι.

Πρόκειται για έναν 64χρονο κάτοικο της κοινότητας Μακρυκάπα, ο οποίος συνελήφθη το ίδιο απόγευμα και στην κατοχή του κατασχέθηκε το όπλο με το οποίο εκτέλεσε το άτυχο ζώο. Ο 64χρονος οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Χαλκίδας όπου του ασκήθηκε δίωξη για θανάτωση ζώου συντροφιάς που, εκτός από κάθειρξη, επισύρει και χρηματική ποινή ως 500 ημερήσιες μονάδες ύψους 50 ως 100 ευρώ η καθεμία.

Ο δράστης, που κατηγορείται και για παραβάσεις του νόμου περί όπλων, παραπέμφθηκε να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία. Το νεκρό σκυλάκι είχαν βρει τυχαία κάτοικοι της περιοχής λίγο μετά την θανάτωσή του και είχαν ειδοποιήσει αστυνομικούς, οι οποίοι επιβεβαίωσαν ότι είχε βληθεί στο κεφάλι με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατό του.





Ειδήσεις σήμερα:

Πώς συνέβη το τροχαίο στη Φωκίδα με θύμα την 67χρονη που απανθρακώθηκε μπροστά στην κόρη της - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες


Ένας παράνομος μετανάστης βίασε και στραγγάλισε την 11χρονη που βρέθηκε νεκρή κάτω από το κρεβάτι της στο Τέξας

Μαίνεται η φωτιά στην Αλεξανδρούπολη - Άρχισαν ρίψεις νερού από εναέρια μέσα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης