Για ασέλγεια σε πελάτισσα κατηγορείται ένας 65χρονος ταξιτζής στη Σύρο, ο οποίος φέρεται να θώπευσε54χρονη τουρίστρια που μετέφερε με το όχημά του το βράδυ της περασμένης Πέμπτης (03/08).
Σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades24.gr, η 54χρονη τουρίστρια κατήγγειλε ότι επαγγελματίας αυτοκινητιστής την χάιδεψε στο πόδι και το στήθος, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στους αστυνομικούς, ενώ εκείνη άρχισε να του φωνάζει για να σταματήσει.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 65χρονος δεν πήρε χρήματα για τις υπηρεσίες του (την κούρσα) απο την καταγγέλλουσα.
Ο καταγγελλόμενος, 65χρονος αλλοδαπός, συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Σύρου-Ερμούπολης το μεσημέρι της Παρασκευής (04/08), μετά τη σχετική καταγγελία που έγινε τις βραδινές ώρες της Πέμπτης (03/08) για ασελγείς ενέργειες-χειρονομίες σε βάρος της 54χρονης τουρίστριας. Στη συνέχεια, αφέθηκε ελεύθερος ενώ αναμένεται να του οριστεί δικάσιμος.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cyclades24.gr, το σωματείο ιδιοκτητών ταξί Σύρου «Άγιος Χριστόφορος» καταδικάζει το περιστατικό, ενώ ο αντιπρόεδρος του σωματείου τη σύσταση επιτροπής, απο το Υπουργείο συγκοινωνιών, προκειμένου να ελέγχονται όλα τα περιστατικά και οι συμπεριφορές των οδηγών και να τιμωρούνται οι παραβάτες.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.